Avoimet Kylät - Lappilaiset Kylät

Olet täällä: Etusivu > Toiminta > Avoimet Kylät
ja/tai

 

 Avoimet Kylät päivää vietetään 9.6.2018

 

Valtakunnallisena Avoimet Kylät-päivänä sadat kylät ympäri Suomea toivottavat kaikki tervetulleeksi tutustumaan toimintaansa, asukkaisiinsa ja palveluihinsa.

Teemapäivänä voi poiketa lähikylillä, tutustua itselle uusiin kyliin tai tehdä koko päivän kesäinen kiertoajelu maaseudun maisemissa.

Lapissa mukana on 67 tapahtumaa ympäri maakuntaa.
Tarkemman listan kylistä löydät sivun oikeasta reunasta vuoden 2018 Avoimet Kylät.

Avoimet Kylät on kylien, maakuntien ja Suomen kylät ry:n yhteinen saavutus.

Kylien monipuolisten tapahtumien järjestelyistä ja ohjelmista vastaavat kylien aktiiviset ihmiset, yhdistykset, yritykset ja toimijat.

Päivän järjestämisestä, tiedottamisesta ja markkinoinnista vastaavat maakunnalliset kyläyhdistykset, sekä joillakin alueilla Leader-ryhmät yhdessä Suomen Kylätoiminta ry:n kanssa.

Avoimet Kylät päivänä esitellään  paikallista elämän menoa, tuodaan kylätoimintaa näkyväksi sekä markkinoidaan kyliä vierailu- ja asuinpaikkana. Näin halutaan lisätä positiivista mielikuvaa kylillä asumisesta ja muistuttaa maaseudun mahdollisuuksista.

                            

 

Tervetuloa kyliin....

 

 

Kylille ja kylätoimijoille:

Avoimet Kylät – päivä järjestään kesällä 2018 valtakunnallisesti jo neljättä kertaa. Ympäri Suomen kylät toivottavat vierailijat tervetulleiksi yhtä aikaa.  Mukaan toivotaan entistä useampia kyliä moninaisine tapahtumineen.

Toivomme, että mahdollisimman moni kylä yhteistyötahoineen lähtisi innolla mukaan! Päivän ohjelma kylällä voi olla mitä tahansa: tanssit, markkinat, ruokailua, liikuntaa, esityksiä, huutokauppa, tonttien esittelyä tai mitä ikinä ohjelmaa kylällä haluattekaan järjestää.
Tarkoitus on, että tilaisuus on kaikille avoin ja ohjelma sellaista, että se houkuttelee kävijöitä tutustumaan kylänne toimintaan ja käyntikohteisiin.

Lappilaiset Kylät ry yhteistyössä Suomen Kylätoiminta ry:n kanssa hoitaa päivän yleismarkkinoinnin, kuten valtakunnallisen mainoskampanjan, mediatiedottamisen, nettisivut ja some-markkinoinnin sekä yhtenäiset tienvarsikyltit kylille.

 

Lopulliset sitoumukset mukanaolosta tarvitsemme viimeistään 30.4.2018. Ilmoittautuminen on tärkeää koordinoinnin ja yhteisen markkinoinnin vuoksi.

Tervetuloa mukaan!

 

 

 

Valtakunnalliset sivut:
www.avoimetkylat.fi


 


 

 

 

 
 

 

 


Materiaalipankki

 

 

Tarkemmin voit katsoa kylien tapahtumista alla olevasta linkistä.

Vuoden 2018 Avoimet Kylät

 

Vuoden 2017 Avoimet Kylät


Vuoden 2016 Avoimet Kylät

Vuoden 2015 Avoimet Kylät

 

 


 

 

© Lappilaiset Kylät ry | Ukkoherrantie 15 B18, 96100 Rovaniemi
Toteutus Nettitaivas