Avoimet Kylät - Lappilaiset Kylät

Olet täällä: Etusivu > Toiminta > Avoimet Kylät
ja/tai

  Avoimet Kylät päivää vietetään 8.6.2019

 

Avoimet Kylät – päivä järjestään kesällä 2019 jo viidettä kertaa. Valtakunnallisena Avoimet Kylät-päivänä sadat kylät ympäri Suomea toivottavat kaikki tervetulleeksi tutustumaan toimintaansa, asukkaisiinsa ja palveluihinsa.

Teemapäivänä voi poiketa lähikylillä, tutustua itselle uusiin kyliin tai tehdä koko päivän kesäinen kiertoajelu maaseudun maisemissa.

Kylille ja kylätoimijoille:

Tänä vuonna juhlistetaan Lapin maakunnallisen kylätoiminnan ja Lappilaiset Kylät ry:n 30- vuotis juhlavuotta. 

Toivomme, että mahdollisimman moni kylä yhteistyötahoineen lähtisi innolla mukaan! Päivän ohjelma kylällä voi olla mitä tahansa: tanssit, markkinat, ruokailua, liikuntaa, esityksiä, huutokauppa, tonttien esittelyä tai mitä ikinä ohjelmaa kylällä haluattekaan järjestää.

Tarkoitus on, että tilaisuus on kaikille avoin ja ohjelma sellaista, että se houkuttelee kävijöitä tutustumaan kylänne toimintaan ja käyntikohteisiin.

Lappilaiset Kylät ry yhteistyössä Suomen Kylätoiminta ry:n kanssa hoitaa päivän yleismarkkinoinnin, kuten valtakunnallisen mainoskampanjan, mediatiedottamisen, nettisivut ja some-markkinoinnin sekä yhtenäiset tienvarsikyltit kylille.

 

Lopulliset sitoumukset mukanaolosta tarvitsemme viimeistään 30.4.2019. Ilmoittautuminen on tärkeää koordinoinnin ja yhteisen markkinoinnin vuoksi.

Tervetuloa mukaan!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Avoimet Kylät on kylien, maakuntien ja Suomen kylät ry:n yhteinen saavutus.

Kylien monipuolisten tapahtumien järjestelyistä ja ohjelmista vastaavat kylien aktiiviset ihmiset, yhdistykset, yritykset ja toimijat.

Päivän järjestämisestä, tiedottamisesta ja markkinoinnista vastaavat maakunnalliset kyläyhdistykset, sekä joillakin alueilla Leader-ryhmät yhdessä Suomen Kylätoiminta ry:n kanssa.

Avoimet Kylät päivänä esitellään  paikallista elämän menoa, tuodaan kylätoimintaa näkyväksi sekä markkinoidaan kyliä vierailu- ja asuinpaikkana. Näin halutaan lisätä positiivista mielikuvaa kylillä asumisesta ja muistuttaa maaseudun mahdollisuuksista.

                            

 

Tervetuloa kyliin....

 

 

 

Valtakunnalliset sivut:
www.avoimetkylat.fi


 


 

 

 

 
 

 


Materiaalipankki

 

Tarkemmin voit katsoa kylien tapahtumista alla olevasta linkistä.

Vuoden 2018 Avoimet Kylät

Vuoden 2017 Avoimet Kylät


Vuoden 2016 Avoimet Kylät

Vuoden 2015 Avoimet Kylät

 

 


 

 

© Lappilaiset Kylät ry | Ukkoherrantie 15 B18, 96100 Rovaniemi
Toteutus Nettitaivas